Až sto kroužků pro děti a mládež nabízí každoročně DDM TREND Roudnice n. L. Ani letos nepřijdou Roudničané zkrátka. Zápis začíná 1.září. Rozvrh hodin bude zveřejněn v posledním srpnovém týdnu. Pokračovat budou oblíbené aktivity, ale zařadily se některé nové, které nahradí částečně nenaplněné kroužky z loňského roku. DDM nezapomněl ani na děti z mateřinek, které tvoří početnou […]

Až sto kroužků pro děti a mládež nabízí každoročně DDM TREND Roudnice n. L. Ani letos nepřijdou Roudničané zkrátka. Zápis začíná 1.září. Rozvrh hodin bude zveřejněn v posledním srpnovém týdnu.

Pokračovat budou oblíbené aktivity, ale zařadily se některé nové, které nahradí částečně nenaplněné kroužky z loňského roku. DDM nezapomněl ani na děti z mateřinek, které tvoří početnou skupinu účastníků zájmového vzdělávání v této školské organizaci zřizované Městem Roudnice n. L.

Nové kroužky

Ve školním roce 2021/2022 patří mezi novinky některé technické, výtvarné, sportovní i hudební kroužky. DDM například otevře nový modelářský kroužek pro kluky i holčičky s názvem Papíroví modeláři, dále 3D dílnu pro děti školního věku nebo kroužky First LEGO League s účastí ve stejnojmenné mezinárodní soutěži. Ze sportovních kroužků přibude například Akrobacie a IN-line bruslení, kroužky pro mladší školní děti Minivybíjená a Hopíci. V hudební oblasti se pro děti připravuje opět kroužek Zpěvu, multiinstrumentální Hudební klub nebo Muzikohraní – kroužek s prvky muzikoterapie pro školní děti. Chybět po letech nebude ani Dramatický kroužek. Pro mladší škoáky se otevírá tvůrčí kroužek Malý spisovatel. Znovu se vrací vaření a pečení a pokračuje oblíbený Food carving, tedy tvoření z ovoce a zeleniny.

Oblíbené a zajímavé

DDM se snaží jít cestou originální nabídky, proto v každém školním roce najdete v rozvrhu zajímavé činnosti, jako je například drátování, šití a patchwork, modelářství, elektronika a robotika, kroužky první pomoci, řemeslné dílny. Velmi žádaný je taneční kroužek break dance, dívčí kroužky mažoretek a roztleskávaček, hravá angličtina a španělština, výuka hry na kytaru. Velkému zájmu se každoročně těší také keramika, která je opět otevřena i pro předškolní děti. Zejména na tyto kroužky je dobré přijít včas, místa bývají rychle obsazena.

Zápis a garance

Při zápisu do zájmového kroužku garantuje DDM, že v případě přerušení výuky vrátí rodičům poměrnou část platby za kroužek. Také znovu nabízí možnost rozdělení platby na pololetí. Důležité je, aby se lidé nebáli děti přihlásit, protože otevření kroužků je závislé na zájmu ze strany dětí a rodičů v průběhu září a října. V případě, že si zájemci nejsou výběrem kroužku jisti, nabízí DDM možnost vyzkoušet si hodinu zdarma. Všechny kroužky začínají ve třetím zářijovém týdnu, tj. od pondělí 13.9.2021.

DDM je otevřen každý školní den odpoledne, v době zápisu funguje recepce už od rána. Informace o kroužcích můžete získat nejen zde, ale také na webových stránkách www.ddmtrend.cz nebo e-mailem či po telefonu. Moc se na všechny těšíme a věříme, že se naplní většina kroužků.